Piet Paulusma overleden

Dat laat Omroep MAX weten namens de familie. In een bericht op social media bedankt Omroep Max de beroemde weerman en wensen ze de.


Ox Brcpdtj6fbm

Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

. Weerman Piet Paulusma is vandaag op 65-jarige leeftijd overleden. Piet is zondag overleden op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten. Hij was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven. De weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

De Fries begon zijn carrière bij Omrop Fyslân en presenteerde daarna dagelijks zijn Piets Weer bij SBS6. 4 hours agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Twitter brengt prachtige ode aan overleden weerman Piet Paulusma.

Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. 19 hours agoWeerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden. 18 hours agoWeerman Piet Paulusma op 65-jarige leeftijd overleden 20-3-2022 om 1843.

Vrijdag zei hij voor het laatst oant moarn Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft Omroep MAX gemeld namens de familie. Femke Oosterveld 21 Mar 2022 Entertainment.

Maar zijn grote doorbraak kreeg de weerman in 1997 bij het presenteren van de Elfstedentocht. Weerman en presentator Piet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden meldt Omrop Fryslân. 17 hours agoWeerman Piet Paulusma overleden.

Paulusma overleed in aan de gevolgen van kanker. 17 hours agoWeerman Piet Paulsma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Paulusma begon zijn carrière op de radio in 1985 als weerman bij Omrop Fyslân.

Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter laten weten. Persijn van der Jagt. Paulusma was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid aan geven.

Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie. Piet Paulusma weer overleden. De bekende weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden.

ANP in Binnenland 20 maart 2022 - 1745. De welbekende oant moarn van weergoeroe Piet Paulusma zullen we helaas niet meer te horen krijgen. Dat heeft Omroep MAX gemeld namens de familie.

6 hours agoDe Friese weerman Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd in Leeuwarden overleden aan de gevolgen van kanker. Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Dat meldt Omrop Fryslân. Weerman Piet Paulusma is overleden aan de gevolgen van kanker. Paulusma begon zijn carrière als weerman in 1985 bij Omrop Fyslân.

Dat heeft de familie van de weerman uit Harlingen bekend gemaakt. 19 hours agoLEEUWARDEN ANP - De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Omroep MAX zondag gemeld namens de familie.

Ode aan Nederlands bekendste weerman Piet Paulusma. De Friese weerman maakte in. Hij overleed in het ziekenhuis in Leeuwarden.

Eerder vandaag werd bekend dat de weerman op 65-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker. Piet leed al geruime tijd aan kanker maar had er voor gekozen dat niet met de wereld te delen. Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de.

5 hours agoWeerman Piet Paulusma 65 overleden. Will Butler is uit de band Arcade Fire gestapt. Paulusma had al geruime tijd.

Paulusma overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Omroep Max bood hem een nieuwe werkplek waar hij tot zijn laatste levensfase werkte. Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt.

Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. In Piets Weerbericht kwam hij iedere dag vanaf een andere buitenlocatie in het land met de weersverwachting. Weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

2 hours agoWeerman Piet Paulusma overleden. Paulusma was al enige tijd ernstig ziek maar trad hier niet mee naar buiten. De Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.

Gister kwam aan het eind van de middag naar buiten dat weerman Piet Paulusma is overleden. Hij overleed in. Vanaf 1996 werd Paulusma vaste weerman van SBS6.

19 hours agoWeerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden. Hij was al geruime tijd ziek maar wilde hier geen ruchtbaarheid geven. 18 hours agoWeerman Piet Paulusma is vandaag overleden in het ziekenhuis van Leeuwarden.

18 hours agoDe Friese weerman Piet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. Eerder dit weekend ging de toestand van Paulusma hard achteruit. Dat maakte hij zelf gistervond via.

19 hours agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. We zullen de uitspraak nooit meer uit zijn mond horen maar. Omroep Max heeft dit namens de familie bekendgemaakt.

18 hours agoPiet Paulusma is zondagmiddag in het ziekenhuis in Leeuwarden overleden. 14 hours agoNederland is verslagen verdrietig en ontdaan door het overlijden van Piet Paulusma. Weerman Piet Paulusma 65 overleden.

Weerman Piet Paulusma 65 overleden. 19 hours agoWeerman Piet Paulusma 65 overleden aan gevolgen van kanker. Hij was al geruime tijd.

Dat meldt Omrop Fryslân. Na 23 jaar voor SBS gewerkt te hebben vond de zender het tijd voor iets nieuws. Paulusma overleed in Medisch Centrum Leeuwarden aan de gevolgen van kanker.

19 hours agoPiet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker maakt Omroep MAX-baas Jan Slagter zondag bekend. Redactie 20 maart 2022 1750. Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt.

Paulusma was al geruime tijd ziek en overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft Omroep Max-baas Jan Slagter bekendgemaakt. In januari dit jaar is Piet Paulusma benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn inzet voor Friesland en talloze organisaties.


Weerman Piet Paulusma Overleden 112vandaag


14wpuixtat597m


4tmhfgghccpljm


8v1v6cgpdxja7m


U8keh Zsosuk8m


Bx7ybcipvmmgsm


Mife0kmotcubnm


Rgjb8kg2pijqjm


3udm7r 3v0eahm


D0jkjgkoxxiom


Xqubfh Fz5ncm


Cujgv6yxh0ydlm


Cw0tnjtroyvwnm


Sjwvy Jfk433fm


1832rt0n Snnzm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel